0

Curs de pictura in ulei „Culori de toamna”

Curs de pictura in ulei „Culori de toamna”
Curs de pictura in ulei

Curs de pictura in ulei

Incepand de marti, 24 octombrie 2017, va invitam sa participati la un curs de pictura in ulei pe panza, adresat tuturor celor care doresc sa se relaxeze prin arta, fie ca sunt incepatori sau initiati in ale creatiei.

Click pentru evenimentul pe Facebook

Fiindca natura a inceput deja sa isi schimbe nuantele de verde in culori calde de galben, rosu si portocaliu, ne propunem ca in acest curs sa cream tablouri pornind de la coloristica spectaculoasa a toamnei. 

Cursul va fi sustinut de Alexandru Ivan, artist plastic, absolvent al sectiei de Pictura din cadrul UNARTE. Avem doar 10 locuri disponibile, ce se vor ocupa in ordinea sosirii cererilor de inscriere.

Vom porni fie de la o fotografie, fie de la o alta pictura, subiectele putand fi in primul rand peisaje, dar si franturi de natura, animale, fotografie macro sau naturi statice. Se pot alege atat teme complexe cat si lucrari mai simple, principalul scop al cursului fiind relaxarea prin arta si invatarea a ceva nou intr-un mod placut.

Cursul se va desfasura de-a lungul a 4 sedinte saptamanale de cate 90 de minute.

In prima sedinta ne vom familiariza cu materialele de lucru: culori, mediumuri, sicativi, diluanti si vom discuta despre etapele obligatorii pentru realizarea unei picturi in ulei. Vom stabili paginatia si apoi realizam ebosa (schita) lucrarii.

In sedintele urmatoare vom aprofunda subiectul folosind amestecuri diverse de culori, vom reda suprafetele de culoare prin pete picturale folosind nuantarea si modularea, respectand principiul “gras peste slab”, dand astfel viata lucrarii. Vom reda volumul prin contrastul de umbra si lumina (cald/ rece) si vom crea spatialitate prin contrasul de plin/ gol. In finalul cursului vom elabora compozitia, adaugand detaliile si accentele, abordand fie redarea realista, fie abstractizarea, in functie de preferinte.

Cand: cursul de pictura in ulei se va desfasura din 24 octombrie 2017, in fiecare marti de la ora 19.00

Unde: str. Raspantiilor nr. 19 (din Tunari, aproape de metrou Stefan cel Mare)

Pret: 180 lei, toate materialele fiind incluse.

Detalii si inscrieri: contact@art-house.ro tel. 0745050519

Te poti inscrie si online completand formularul de mai jos:

Numele tău (obligatoriu)

Adresa ta de email (obligatoriu)

Numarul de telefon (obligatoriu)

Numele Cursului

Mesajul tău

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *