0

Drink Creative

Drink Creative
Vin si pictura

Drink Creative 2017

Duminica, 5 februarie 2017 de la ora 18.00,  va invitam la Abel’s Winebar, la o noua seara cu vin bun, pictura si socializare, primul eveniment Drink Creative 2017.

Veti picta un tablou pe panza, la sevalete de masa, indrumati pas cu pas de artistii plastici de la Art House Bucharest .

Nu este nevoie de cunostinte in domeniu, doar de voie buna si placerea de a va juca cu culorile.

In maxim doua ore veti realiza o lucrare superba, cu care va putem decora casa dandu-i un stil peronal, sau poate deveni un cadou deosebit pentru cineva drag.
Pentru a trezi artistul din voi, veti savura vinuri de la CRAMA OPRISOR, Rusalca Alba, Caloian Rose si Cupola Sanctis Sfintul Andrei.

Tariful biletului este de 75 lei/persoana.

pentru rezervari sunati la 0371/033643 sau intrati pe site
http://abelswinebar.ro/evenimente/drink-creative-winter-has-come/

In pretul biletului vor fi incluse trei pahare de vin din CRAMA OPRISOR:
Rusalca Alba; Complex până la atipic, stratificat, acest vin se cere studiat pe măsură ce este consumat. În linişte, eventual. Cu trup solid de la Chardonnay, cu arome discrete din Sauvignon Blanc, plin de viaţă de la Riesling, echilibrat de Pinot Gris, cu balans fin între aciditate, alcool şi „trup”, RUSALCA este un vin înţeles după culoarea şi căldura momentului în care se înfăţisează. E de vorbit şi povestit sau de tăcut şi privit – după cum îi şade pe plac celui în paharul căruia se toarnă.
Caloian Rose: Aromatic de la primul nas, aduce tonuri proaspete de cireșe de mai și căpșuni, nuanțate de note citric-vegetale. Gustul prezintă un atac cu senzații dulci, dar apoi evoluează dominat de o aciditate tipică vinurilor tinere, postgustul fiind proaspăt, vioi, elegant și plăcut.
Sfint Andrei Cuvee rubin intens cu arome de prune si ciocolata, prietenos si suplu.

RSVP:
t: +40371033643

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *