0

Curs de desen in pastel, detalii si microcosmos

Pastel

Curs de desen in pastel

Curs de desen in pastel, din 20 iulie la Art House

In fiecare miercuri de la ora 19 vom invata sau, pentru cei deja familiarizati cu ea, vom exersa frumoasa tehnica a desenului in pastel cretat. Indrumati si ajutati de artistul plastic grafician Cristina Tomescu, vom reproduce delicate detalii din natura, ajutandu-ne de fotografii macro. Complexele parti ale corpului uman precum ochii sau mainile,  striatiile unei scoici sau aripile unui fluture, fiecare pot deveni subiectul unei superbe lucrari de arta.

Tehnica pastelului cretat ofera impletirea desenului cu pictura, anume vom desena cu ajutorul unor crete ce se aseamana cu un carbune, dar ne vom bucura de o gama genoroasa de culori ce ne apropie de pictura.

Patricularitatea desenului in pastel consta in usurinta folosirii, nu este pretentios, se poate corecta usor, fiind ideal pentru incepatori, dar daca se doreste sa se exploreze aceasta tehnica se poate descoperi o mare complexitate si plasticitate. Pastelul isi pastreaza prospetimea si nuantele sunt catifelate, iar culorile nu-si pierd vitalitatea in timp.

Cursul de desen in pastel are o durata de 4 sedinte a cate o ora si jumatate fiecare si este adresat adultilor si copiilor cu varsta peste 12 ani.

Pretul este de 160 lei/luna, toate materialele fiind incluse.

Sediul nostru este pe strada Mihai Eminescu nr. 51 (aproape de Piata Romana).

Detalii si inscrieri: contact@art-house.ro tel 0745050519

Te poti inscrie si online completand formularul de mai jos:

Numele tău (obligatoriu)

Adresa ta de email (obligatoriu)

Numarul de telefon (obligatoriu)

Numele Cursului

Mesajul tău

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *